"Anya bablevese benne van az iskolai képeskönyvben!" Könyvajánló.

2011-11-20

sponsored links

Nem adtam hírt róla, pedig hetekkel ezelõtt megkaptam a tiszteletpéldányt a 3D Utazás Erdélyben könyvbõl, melyben szerepel egy ételem.

Úgy történt, hogy levélben kerestek meg a Graph-Art kiadótól, hogy rátaláltak a tárkonyos bablevesemre, amit éppen egy erdélyi látogatásunk után fõztem közvetlenül. Nyárádremetei kovászos kenyérrel kínáltam.

Kérték, hogy, ha nincs ellenemre, akkor szerepeltetnék, a 3D Erdély képekben címû könyvben. Rákérdeztek, hogy milyen feltételekkel mûködnék közre, én mindösszesen annyit kértem, hogy a forrást szerepeltessék a könyvben. Nagyon kedvesen megköszönték, bekérték, hogy pontosan hogyan szeretnék szerepelni benne, korrekt és gyors volt az "együttmûködés".

Már el is feledkeztem errõl, amikor is csengetett a postás és egy nagyobb méretû - vélhetõen könyv - küldeményt nyomott a kezembe. Amikor kibontottam, akkor láttam, hogy a 3D Utazás Erdélyben könyvet tartom a kezemben.

Csodaszép, igényes kiadvány, de ami ezen is túlemeli az, hogy elsõsorban gyerekeknek készült. Természetesen a kisfiam volt, aki elõször feltette a 3D szemüveget és belelapozott a könyvbe. Teljesen elvarázsolta. Azóta többször is elõvette, lelkesen nézegeti, olvasgatja.

Nagyon fel voltam dobva, de valahogyan elmaradt, hogy hírt adjak róla.

Éppen pénteken történt, hogy a kisfiam hazaérkezett az iskolából és azonnal hozzám szaladt: anya, a könyv, amiben benne van a bablevesed kapható az iskolában!

Természetesen a könyvbemutatón is kihirdette, hogy ...


Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s